Win 7-Superbar'ı bu araçlarla zenginleştirin!

Windows 7'nin yeni görev çubuğuna birçok farklı işlev eklemeniz mümkün. Gerekli araçlar burada...

Win 7 Superbar'a ince ayar

Windows 7'de tamamen yeniden elden geçirilen görev çubuğu Windows altındaki iş akışını belirgin derecede iyileştiriyor. Görev çubuğundaki yenilikler arasında Jumplist (zıplayan listeler) var. Superbar'daki bir ikona sağ tıkladığınızda bu listeler beliriyor. Jumplist Launcher ile kendinize has program ve klasörler için Jumplist oluşturabilirsiniz. Görev çubuğuna sabitlenen aracın çalıştırılmasına dahi gerekmiyor.

Ücretsiz StandaloneStack ile Windows görev çubuğu için muhteşem bir geliştirmeye sahip oluyorsunuz; hem de Mac OS tarzında. Ufak araç istenilen Windows uygulamalarını gruplandırabiliyor; daha sonra tek bir tıklama ile gruplandırılan programlar ortaya çıkıyor. Ayara göre araç bu ikonları ya Mac OS'ta olduğu gibi yığın şekilde ya da döşeme şeklinde gösteriyor.

7stacks, StandaloneStack gibi ama Windows 7 stilinde çalışıyor. Araç ile kısayolların yanında dokümanlar ve klasörler de gruplandırılabiliyor. Bu sayede görev çubuğunu doldurmadan bu alana daha fazla program sabitleyebilirsiniz.

Download:
Jumplist Launcher
StandaloneStack
7stacks

Okuyucu Yorumları