Win7 şimdiden en çok satanlar listesinde!

MS Windows 7 için ön sipariş alımlarına başladı... Peki ama beklediği ilgiyi gördü mü?

Win7'nin kaderi belli!

Windows 7 Türkiye fiyatları için tıklayın...

Windows 7 henüz piyasada değil ama Amazon.com'un en çok satanlar listesine bakacak olursanız Microsoft'un yeni işletim sisteminin en çok satanlar arasında yer aldığını görebilirsiniz. Bunun sebeplerinden biri kuşkusuz ki Windows 7'nin pek çok kullanıcı tarafından merakla bekleniyor olması ama satışların şimdiden bu kadar iyi gitmesinin bir sebebi daha var.

Microsoft, daha önce de belirttiğimiz gibi, sınırlı bir süre için Windows 7'yi %50 civarında indirim ile satıyor. Satıcılar tarafından "Stokla sınırlı" olduğu belirtilen Ön sipariş indirimi ürünlere göre farklılık göstermekle beraber %58'e kadar çıkabiliyor. Amazon.com'da şu anda en çok satan yazılım olan Windows 7 Home Premium yükseltmesinin fiyatı 49,99 dolar. En çok satan ikinci yazılım ise Windows 7 Profesional yükseltmesi ve onun da fiyatı 99,99 dolar.

Microsoft ön sipariş ile Windos 7'nin göreceği ilgiyi daha piyasaya çıkmadan anlamak istiyor; bir başka deyişli, yeni Windows'un Vista ile aynı kaderi paylaşmasını istemiyor. Görünen o ki, Windows 7 piyasaya çıktığında Microsoft'u çok mutlu edecek...

Okuyucu Yorumları