Windows 10 Anniversary Update hazır; İndirin!

Windows 10 için yayınlanan ilk büyük güncelleme olan Anniversary Update, dağıtılmaya başlandı. İşte bilmeniz gereken her şey...

Windows 10 Anniversary Update hazır!

Windows 10 için uzunca bir zamandır beklenen büyük güncelleme, nihayet dağıtılmaya başlandı. 1607 sürüm numarası ile gelen Anniversary Update'i, Windows Update üzerinden indirmeniz mümkün.

Windows 10, hatırlayacağınız gibi, 1 yıl 4 gün önce kullanıma sunulmuştu ve 1 yıl boyunca ücretsiz olarak dağıtıldı. Anniversary Update, Windows 10'a gelen en büyük güncelleme olarak lanse ediliyor.

Eylem Merkezi ve Cortana üzerinde yapılan geliştirmeler, Universal Windows Platform geliştirmeleri, karanlık tema gibi yeni kişiselleştirme seçenekleri ve Windows Ink, güncellemede dikkat çeken başlıca özellikler arasında.

Anniversary Update'in dağıtımına başlanması, sizin bilgisayarınıza da hemen geleceği anlamı taşımıyor. Microsoft, güncellemeyi yeni bilgisayarlara öncelikli olarak getşreceğini daha önce açıklanmıştı. Ama üzülmenize gerek yok; eski bir bilgisayara sahip olsanız bile, beklemeniz gereken süre muhtemelen 1 - 2 günü geçmeyecektir.

Windows 10 Anniversary Update'in detaylı incelemesini, ilerleyen saatlerde CHIP Online'da bulabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları