Windows 10 Mobile yapı 10080 hazır!

Microsoft, Windows 10'un telefon sürümü için yeni teknik ön izlemeyi yayınladı. İşte yenilikler...

Windows 10 Mobile güncellendi

Windows 10 Mobile'ın 10080 numaralı yapısı, Lumia kullanıcılarına sunulmaya başlandı. Güncellemeleri hızlı almayı tercih edenlerin indirebildiği yeni yapı, Lumia Icon, Lumia 930 ve Lumia 640 XL'yi destekliyor. Daha önce bazı sorunlar nedeniyle önizleme sürümlerini kullanamayan HTC One M8 for Windows da yapıyı destekleyen cihazlar arasında.

Yapı 10080, yeni Universal Office uygulamalarına erişebilen Beta Store, yeni kişiselleştirme seçenekleri ve birçok yenilikle geliyor. Değişikliklerden biri olan yeni saydamlık çubuğu, giriş ekranındaki kutucukların ne kadar saydam olacağını ayarlamanıza izin veriyor. Bunun yanında seçebileceğiniz renklerin sayısı da artık daha fazla.

Diğer yenilikler arasında OneDrive'daki şarkılar dahil, tüm müzik koleksiyonunuza erişmenize olanak tanıyan Music Preview uygulaması, MKV dahil olmak üzere cihazınızdaki videoları çalabilen Video Preview uygulaması, yeni kamera uygulaması ve fazlası var.

Tüm bu yeniliklere rağmen Windows 10 Mobile'ın henüz geliştirme aşamasında olduğunu ve sorunlar yaşayabileceğinizi hatırlatmak istiyoruz.

Okuyucu Yorumları