Windows 10 Mobile'a son müjde

Microsoft'un bu uygulaması, Windows 10 Mobile'lı telefonlar için, Continuum desteği ile geldi!

Windows 10 Mobile'a son müjde

Microsoft, kullanıcılarının başka bir bilgisayarın masaüstüne bağlanmalarına olanak tanıyan Remote Desktop Preview uygulamasını Windows 10 Mobile cihazlar üzerinde de kullanıma sundu. Söz konusu uygulamada ayrıca işletim sisteminin Continuum özelliği de bulunuyor. Bundan önce Windows 10'la çalışan PC'lerde karşımıza çıkan uygulama bu en son güncellemeyle birlikte Windows 10 Mobile desteği de almış oluyor.

Diğer yandan Microsoft, uygulamanın şu anda hala geliştirilme aşamasında olduğunu ve Azure RemoteApp desteği de dahil olmak üzere daha çok önemli özellik eklemeye devam edeceklerini açıkladı. Söz konusu uygulama Microsoft'un Evrensel Windows Platformu üzerinde temellendiği için daha önce Windows 10 PC'lerde kullanıma sunulan sürüme oldukça benziyor. Ancak daha küçük olan mobil ekranlarda rahat bir kullanım için daha işlevsel bir kullanıcı deneymine de sahip.

Uygulamanın en dikkat çekici özelliklerinden biri Continuum modu desteği. Bu özellikle birlikte örneğin Lumia 950 ya da 950XL gibi üst düzey bir Windows 10 Mobile cihazına sahip olanlar telefonlarının ekranlarını herhangi bir ekrana bağlayabiliyorlar.

Okuyucu Yorumları