Windows 10 yapı 10149'dan ekran görüntüleri!

Windows 10 Mobile'ın ekran görüntüleri sızan yeni yapısı 10149, bu değişikliklerle geldi!

Cep Windows'u yine sızdı!

Microsoft'un işletim sistemleri grubunun başındaki Gabe Aul, Windows 10'un PC ve mobil önizleme sürümlerinin "umut verici" göründüğünü söylüyor. Final sürüme yakın olduğumuz açık, peki yeni sızan Windows 10 Mobile yapı 10149'da neler var?

Sızan ekran görüntüleri, Windows 10'un telefon sürümünde bir dizi değişikliğin yapıldığını gözler önüne seriyor. Bunların başında Microsoft'un yeni web tarayıcısı Project Spartan'ın yeni ismi ve Edge logosuyla işletim sisteminde yer alması geliyor. Bunun yanında yapı 10149'la birlikte Edge'deki adres çubuğu, ekranın alt tarafına taşınıyor. Bu değişikliğin yapılması için feedback uygulaması yoluyla 1.000'in üzerinde oy toplanmıştı.

Adres çubuğuna eklenen bazı özellikler de var. Yeni eklenen bir düğme sayesinde sekmelerinize hızla ulaşmanız mümkün. Bu işlevi Windows Phone 8.1'de olduğu gibi muhtemelen değiştirebileceğiz.

Diğer değişiklikler arasında mesajlaşama uygulamasının değişen simgesi, "Quick Actions" menüsüne eklenen Flashlight, Cellular, Note ve Battery Saver düğmeleri, "Volume" menüsündeki değişen metinler, Battery Saver'ın sunduğu uygulamalara özel yeni seçenekler, mesajlaşma uygulamasında taslak metinler saklayabilme var. Yeni yapının şu ankinden çok daha kararlı ve akıcı çalıştığı da söyleniyor.

Bir dizi değişiklikle gelen Windows 10 Mobile yapı 10149'u galerimizde yakından inceleyin!

Okuyucu Yorumları