Windows 10'da geri bildirime devam!

Windows 10 final sürüme ulaştığında bu uygulamanın tarih olacağını düşünüyorsanız; yanılıyorsunuz!

Windows 10'da o da olacak!

Microsoft geçtiğimiz günlerde Windows 10'un 29 Temmuz 2015 tarihinde piyasaya sürüleceğini duyurmuştu. Resmi tarihe hızla yaklaşırken şirket, yeni işletim sistemine son dokunuşlarını tamamlamak üzere. Son gelen bilgilere göre Windows 10'un teknik ön izleme sürümü üzerinde yer alan "Windows Feedback" yani geri bildirim uygulaması, işletim sisteminin resmi sürümünde de yer alacak.

Microsoft yetkilisi Gabriel Aul'un Twitter üzerinden bir soruya verdiği cevaba göre Feedback uygulaması Windows 10'un bir parçası olmaya devam edecek. Windows Feedback uygulaması işletim sisteminin teknik ön izleme sürümünde yer alarak, kullanıcıların zaman zaman Windows 10'un fonksiyonlarla ilgili geri bildirim yapmalarını sağlıyordu. Ayrıca Windows 10'u test eden kullanıcılar işletim sistemiyle ilgili fikirlerini bu uygulama aracılığı ile geliştiricilere bildirebiliyordu.

"Feedback" uygulamasının devam ettirilecek olması şüphesiz ki daha kusursuz uygulama deneyimleri sunarak, kullanıcıların işletim sisteminden en üst düzeyde verim alabilmesini sağlayacak.

Okuyucu Yorumları