Windows 10'dan yeni işaret!

Bir operatör daha tarihi açıkladı, Windows 10 Mobile için daha fazla beklemeyeceğimizi müjdeledi!

Windows 10'dan yeni işaret!

Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile'ın daha önce Aralık ayında kullanıma sunulacağı duyurulsa da, bu noktada bir gecikme yaşandı. Firma sonrasında Windows 8.1'le çalışan cihazlara sahip olanların ne zaman bir güncelleme alacağına dair de herhangi bir açıklama yapmış değil.

Diğer yandan, son günlerde bazı Avrupalı operatörlerin Windows 10 Mobile güncellemesiyle çeşitli duyurular yapmalarına tanık oluyoruz. Bu operatörlerden en sonuncusu da Fransız Bouygeus Telecom oldu.

Söz konusu operatörün yetkilileri tarafından FraWin.com adlı web sitesine yapılan açıklamada Windows Phone 8.1'den Windows 10'a yapılacak olan güncellemelerin önümüzdeki hafta başlayacağı belirtildi. Firma ayrıca güncellemeyi alacak olan modellerin de bir listesini Twitter hesabından paylaştı:

Bouygues Telecom söz konusu listeden hangi modelin tam olarak ne zaman Windows 10 Mobile'a güncellenebileceğini belirtmese de, bütün bu gelişmeler kullanıcıların daha fazla beklemek zorunda kalmayacağını gösteriyor.

Okuyucu Yorumları