Windows 10'un en son halinden kareler!

Windows 10'a kavuşmamıza çok az kaldı. Peki şu an ne durumda? İşte son ekran görüntüleri...

Windows 10'un en son hali!

Microsoft'un yeni bir Windows 10 yapısını şu sıralar Insider'lara yayınlaması bekleniyor. Yeni yapıyı beklerken yapı 10135'ten yeni ortaya çıkan ekran görüntülerine göz atmaya ne dersiniz?

Ekran görüntüleri, resmi olarak gösterilen 10136'nın bir adım gerisindeki 10135'e ait. Ancak fazla heveslenmeyin, çünkü görüntülerde önemli bir değişikliğe rastlanmıyor. Bunun nedeni açık - Microsoft, artık büyük değişikliklere değil, işletim sisteminin hatalarını kapatmaya ve küçük geliştirmelere yoğunlaşıyor. Yapıda yapılan değişikliklerin listesi, geliştirmelerin ve onarımların çoğunun Edge'le, Windows 10'a yükseltme işlemiyle ve Gezgin sorunlarıyla ilgili olduğunu gösteriyor.

Yapıyla birlikte Maps uygulaması, yeni bir sürüme yükseliyor ancak yapılan değişiklik, yeni simgeden ibaret gibi görünüyor. Bunun yanında bazı simgelerin üzerinde küçük değişiklikler yapıldığı fark ediliyor. Windows'un az bilinen araçlarından biri olan Ekran Alıntısı Aracı, artık bir geri sayım sayacı yoluyla ekran görüntüsü yakalayabiliyor. Yapıda görünen Hesap Makinesi ise herkese açık yapılardakine göre daha eski bir sürüme sahip.

Windows 10 yapı 10135'ten ekran görüntüleri için tıklayın!

Okuyucu Yorumları