Windows 10'un "hero" duvar kağıdı göründü!

Windows 10'un varsayılan duvar kağıdı, Microsoft'un bu videosunda ortaya çıktı!

Windows 10'un duvar kağıdı!

Önümüzdeki ayın sonunda piyasaya sürülecek olan Windows 10, milyonlarca cihaza girecek. Microsoft'un amacı, yeni işletim sistemini 2 - 3 yıl içinde 1 milyar cihaza yüklemek. Bu sırada en çok göz önünde olacak şeylerden biri ise Windows 10'un varsayılan duvar kağıdı olacak.

Bu yüzden Microsoft, duvar kağıdı konusunda son derece önem veriyor. Windows'un YouTube hesabında yayınlanan yeni videoda Windows 10'un "hero" masaüstü resminin nasıl oluşturulduğu anlatılıyor. Firma, aşağıda gördüğünüz resmi oluşturmak için lazerlerden, sisten, LED'lerden ve Windows logosundan faydalanmış. Microsoft, Windows 10'un duvar kağıdının gerçek olduğunu ve Photoshop ile oluşturulmadığını vurguluyor.

Windows 10'un

Duvar kağıdının önemsiz olduğunu düşünüyorsanız, Windows XP'nin varsayılan arka planını hatırlayın: Mavi ve yeşil renklerin baskın olduğu duvar kağıdını bilmeyen, neredeyse yok.

Microsoft, bu görüntünün Windows 10'un varsayılan duvar kağıdı olduğunu resmi olarak açıklamasa da, onu "hero desktop image" "("kahraman masaüstü resmi") olarak adlandırması ve videosunu paylaşması, Windows 10'da ilk göreceğimiz karelerden biri olduğunun ipucunu veriyor.

Okuyucu Yorumları