Windows 10'un kablosuz ağ yenilikleri!

Windows 10'un, kablosuz ağ kullanım şeklimizi değiştirecek yeni özelliklerine göz attık!

Windows 10 bunları yapacak!

Windows 10, DSL ve Wi-Fi alanlarında bir dizi heyecan verici geliştirmeyle geliyor. Windows 10'daki yeni işlevlerden biri sayesinde sistem çubuğundaki kablosuz ağ simgesine tıklayarak, bağlantıyla ilgili önemli bilgilere hızla ulaşabileceksiniz. Yeni açılır menü sayesinde, bağlantı durumunuzu hızla görmek, bağlantınızı kesmek daha kolay bir hal alıyor.

Windows 10'la birlikte masaüstünden uçak moduna geçmek mümkün hale geliyor. Yeni hızlı ayar ekranı, Wi-Fi, Bluetooth ve VPN bağlantılarını hızla açıp kapamanıza olanak tanıyor.

Geliştirilmiş Wi-Fi ayarları

Windows 10, Wi-Fi ayarları sayfasında da birkaç geliştirme yapıyor. Örneğin sayfanın üzerindeki anahtarı kullanarak Wi-Fi'ı hızla açıp kapayabiliyorsunuz. Buradan hangi ağlara otomatik olarak bağlanıp, hangilerine bağlanmayacağınızı seçebilirsiniz. "Gelişmiş işlevler" altında yeni birkaç seneçek bulmanız da mümkün.

Yeni Wi-Fi Sense işlevi, parolası bilinen herkese açık ağları kullanarak sizi otomatik olarak internete bağlayabiliyor. Böylece 3G bağlantı ücreti ödemekten kurtulabiliyorsunuz.

Veri kullanımı

Windows 10'da geride bıraktığınız ay ne kadar veri kullandığınızı görmeniz artık mümkün. "Kullanım detayları" üzerine tıkladığınızda hangi programın ne kadar veri tükettiğini de görebiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları