Windows 7 dosya paylaşımını kolaylaştırıyor

Microsoft, Windows 7'nin pek çok kolaylık sunmasını hedefliyor; bunlardan biri de dosya paylaşımı...

Win 7 ile kolay paylaşım!

Microsoft, Windows 7 ile birlikte kullanıcıların dosya paylaşımı konusunda çok daha rahat edeceklerini duyurdu. Windows işletim sistemlerinde bulunan özelliğinin geliştirildiğini belirten Microsoft, Windows Vista ve XP işletim sistemlerinde bulunan dosya transferi özelliğinin Windows 7'de hem daha kolay, hem de daha hızlı olduğunu söylüyor.

Microsoft adına konuyla ilgili açıklama yapan Brandon LeBlanc; "Muhtemelen kullanıcıların Windows 7 ile birlikte ilk keşfedecekleri şey, Windows Easy Transfer sisteminin öncekilere göre daha gelişmiş, temizlenmiş ve çok daha basitleştirilmiş olması olacak". Windows Easy Transfer ile artık bilgisayarda kayıtlı olan tüm kullanıcıların hesapları otomatik olarak tespit edilebiliyor ve hangi profilden, hangi profile dosya aktarılacağı seçimi kolaylaştırılıyor.

Bu yeni gelişme, özellikle paylaşılan bilgisayarlarda büyük önem taşıyor. Bir sistem üzerinde birden fazla kullanıcı hesabı oluşturulduğunda artık örneğin ailenin tüm bireyleri paylaşacakları dosyaları çok daha rahat belirleyebilecekler.

Okuyucu Yorumları