Windows 7 en iyi işletim sistemi...

Bir Microsoft klasiği: Bu sözü daha önce Vista için de söylediler; XP için de... Şimdi sıra Win 7'de

XP, Vista ve Windows 7!

Microsoft CEO'su Steve Ballmer, Windows 7'nin Microsoft tarafından çıkartılan en iyi işletim sistemi olacağını söyledi. Ballmer, Windows 7'nin sadece göze çarpan önemli bir işletim sistemi olmadığını, tüketiciler ve iş yerleri için sadece çekici bir seçenek olmakla kalmayacağını belirtti. Ballmer'a göre gelmiş geçmiş en iyi Windows işletim sistemi olan Windows 7, yeni standart olacak.

Steve Ballmer bu yeni işletim sisteminin büyük şirketlerin elektrik faturalarında çok önemli bir fark yaratacağını belirtti. Uzun vadede yapılan yatırımın karşılığının alınacağını söyledi.

Windows 7'nin farklı yönü olarak arayüzün hızlı çalışmasını gösteren Ballmer, Vista'daki pek çok özelliğin olmadığını belirtti. Microsoft Vista'yı tanıtırken de Ballmer, daha önceki bütün Windows'lardan daha iyi olduğunu söylemişti.

Vista'da alınan sonuçlara karşın Ballmer'ın Windows XP için de söylediği bu sözlerin, en azından Windows XP'de doğru çıktığı bir gerçek. Ballmer, Windows XP'nin çıkışında çocuklarının da bu işletim sistemini çok sevdiğini söylemişti...

Okuyucu Yorumları