Windows 7 masaüstünü değiştirin

Bu bedava araç ile Windows 7 masaüstünü inanılmaz bir görünüme ve işleve kavuşturun!

Windows masaüstünü değiştirin

Microsoft Windows 7 sunduğu kullanıcı arayüzüyle de beğeni topladı.

Windows için zengin bir tema desteği de mevcut; ama bu tema desteğini yetersiz buluyorsanız, daha fazla işlev ve modifikasyon istiyorsanız bunun da yolları var.

Üstelik bazı temaların getirdiği performans, konfigürasyon ve uyumluluk sorunlarını yaşamadan masaüstüne kolayca araçlar ekleyebilirsiniz.

Hava durumunu, işlemci, sabit disk ısısını ve çeşitli sistem özelliklerini öğrenmek, haberleri ve RSS'leri arayüz ve tema içerisinde güzel görünen bir şekilde masaüstünden takip etmek mümkün...

Masaüstünü nasıl değiştiriyor?

Masaüstünü nasıl değiştiriyor?
Gördüğünüz yazılar aslında bağlantılar

Rainmeter uygulaması, masaüstünü kökten değiştiriyor ama aynı zamanda değiştirmiyor.

Şeffaf bir katman gibi olan masaüstü işlevlerini ve kısayollarını etkilemeden üste geçiyor. Bu sayede kalıcı ve rahatsız edici bir değişiklik yapmamış oluyor.

Daha önce de belirttiğimiz gibi Rainmeter performans sorunu olmadan pek çok aracın masaüstü içerisinde erimesini sağlıyor.

Farklı temalar bulup indirmek mümkün ve her biri birbirinden güzel ya da karanlık arayüzler ile standart bir Windows 7 arayüzünden çok daha ötesini elde edebiliyorsunuz.

Eğer temalardan hoşnut değilseniz, skin'i kapatarak sadece araçları bırakabiliyorsunuz. Bilgisayarı yeniden başlatmak gerekmiyor. Kurması ve ayarlaması çok kolay.

Zengin skin seçeneği

Zengin skin seçeneği
Birbirinden çok farklı seçenekler var

Masaüstünden yeni skinler indirmenize imkan tanıması çok güzel. Ancak genel olarak Rainmeter skin'lerinin derli toplu durduğu bir site yok, en güzel olanlarını arayıp bulmak ve avlamak gerekiyor.

Eksiklerine gelince, Rainmeter'ın kendi ayarları birazcık karışık. Üzerinde değişiklik yapmak ve kendi skin'inizi oluşturmak, araçlarla donatmak isterseniz oldukça kafa yormanız gerekiyor.

Yeni temaları ve skinleri kendiniz alıp doğru klasöre kopyalamanız gerekiyor. Sitesinde neyi nereye kopyalacağınız belirtiliyor ama tıkla kur şeklinde olsaymış çok daha kullanışlı olurmuş.

Sonuçta Rainmeter çok etkileyici sonuçlar ortaya koyuyor ve masaüstünden çok daha fazlasını isteyenlerin denemesini tavsiye ediyoruz.

Bağlantı: Rainmeter

Okuyucu Yorumları