Windows 7 RTM: Microsoft son sözü söylüyor

RTM aşağı, RTM yukarı: Microsoft Windows 7 RTM'nin güncel durumu hakkında açıklama yaptı.

Microsoft noktayı koyuyor

Microsoft blog yazarı LeBlanc, Windows Team blog'da yaptığı açıklamada Windows 7 RTM hakkında birinci ağızdan bilgiler verdi.

LeBlanc yaptığı açıklamada şunları söyledi: "RTM hakkında birçok dedikodu yapılıyor. Bu aşamaya çok yakınız; fakat Windows 7'ye son imzayı (sign off) atmış değiliz. RTM sürüme ulaştığımızda muhtemelen bundan haberiniz olacak. Şimdiye kadar hep söylediğimiz gibi Windows 7, hazır olduğunda nihai aşamaya geçiş yapacak. Önceden belirttiğimiz gibi Windows 7 RTM'yi temmuzun ikinci yarısında tamamlamayı planlıyoruz."

Ayrıca LeBlanc internete sızan Build 7600 hakkında da yorum yaptı ve sadece bir sürümün sızmasının, RTM gibi bir kilometre taşına ulaşılmış olunduğu anlamına gelmediğini belirtti.

Bir önceki haberimizde de dile getirdiğimiz gibi internete sızan 7.7600.16384.090710-1945 nolu derlemede ufak çapta değişiklikler yapılıp yan derleme numarası (16384) değişime uğrayabilir. RTM gibi bir kilometre taşında ana derleme numarası (7600) kadar yan derleme numarası da önemlidir.

Okuyucu Yorumları