Windows 7 Transformation Pack 2 hazır...

Windows 7 çıkmadı ama Vista'yı Windows 7'ye çevirmek artık daha kolay: Transformation Pack 2 hazır.

Vista'lar Win7'ye dönüşsün

WindowsX geliştiricileri Seven Transformation Pack'in yeni bir sürümünü kullanıma açtı. Paket sayesinde Windows 7'nin görünümünü daha şimdiden masaüstünüze getirebilirsiniz. Yeni sürüm sayesinde bu paketten Windows Vista kullanıcıları da yararlanabilecek. Fakat programın sorunsuzca yüklenmesi için kurulumun uyumluluk modunda gerçekleştirilmesi gerekiyor.

İndirme-paketi sadece yeni duvar kâğıtları, ekran koruyucuları, ikonlar, temalar ve yeni bir başlat menüsü içermekle kalmıyor, aynı zamanda süper görev çubuğunun (superbar) fonksiyonelliğini de sunuyor. Pratik: Görev çubuğundaki bir ikona sağ tıkladığınızda o programa ilişkin sık kullanılan dosyalar ve en çok kullanılan fonksiyonlar beliriyor.

Download: Windows 7 Transformation Pack 2

Not: Windows Vista altında kurulum yaparken uyumluluk moduna geçmek için: Kurulum dosyasına sağ tıklayın "Özellikler" girdisini seçin. Açılan pencerede "Uyumluluk" sekmesine geçin. "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu"na tik atıp listeden Windows XP'yi seçin. Onaylayın ve kurulumu başlatın.

Okuyucu Yorumları