Windows 7 ve 8.1, Windows 10 stilinde güncellenecek!

Microsoft, Windows 7 ve 8.1 için de, Windows 10'da uyguladığı yöntemi uygulayacağını açıkladı!

Windows 7 ve 8.1 de, 10'u takip edecek!

Microsoft, Windows 7 ve 8.1 için yayınladığı güncellemeleri Windows 10 stilinde yayınlamaya karar verdi. Bu, alıştığımız "Salı yamalarının" tarihe karışacağı ve tek pakette gelen aylık güncellemelerin devreye gireceği anlamına geliyor.

Ekim'de etkili olmaya başlayacak olan değişiklikle birlikte Windows 7 ve 8.1, aylık toplu güncelleştirmeler almaya başlayacak. Yani Kasım'a ait güncellemeler, Ekim'in onarımlarını içerecek. Bu değişiklik aynı zamanda istediğiniz onarımı seçip yükleme olanağının ortadan kalkacağı anlamına geliyor. Bununla birlikte önceki yamalara dayanan onarımların çalışmama olasılığı bulunmayacak (önceki yamalarda atlama olanağı sunulmadığı için).

Microsoft, bu değişikliğin amacının toplu güncelleştirme içerisine geçmiş yamaları eklemek olduğunu söylüyor. Yani ileride yayınlanacak güncellemeler, son büyük güncellemeden itibaren yayınlanacak olan tüm yamaları içerebilecek. Bu sayede işletim sistemini baştan yüklediğinizde, sadece büyük bir güncelleme yüklemeniz yeterli olacak.

Okuyucu Yorumları