Windows 7'ye akıllı cep deneyimini getirin!

Windows 7'nize "uygulama mağazası", tek tıkla yükleme gibi cep özelliklerini bu araç ile ekleyin!

Windows 7'yi "cepleştirin"!

Windows 7 için bir uygulama mağazası olmayı amaçlayan yeni bir hizmet olan Pokki, tek tıklamayla yükleme ve görev çubuğunda gerçek zamanlı uyarılar gibi şık özellikler sunuyor.

Yeni açılan hizmet şu an sadece sekiz uygulama sunuyor, ancak önemli hizmetlerin kapsandığını söyleyelim. Hizmetler arasında Facebook, Twitter, Gmail, bir RSS okucusu ve fazlası bulunuyor. Bir uygulamayı yüklemek için Polli'yi açmanız, uygulama listesini gördükten sonra indirip yüklemek için 'install'a tıklamanız yeterli.

Pokki uygulamaları Windows görev çubuğunuzun üzerinde, başlat menüsünün hemen sağında yer alıyor. Bunların bir tanesine tıklamak, tıkladığınız uygulamanın daha büyük bir şekilde gösterilmesiyle sonuçlanıyor. Örneğin Gmail uyguaması, Gmail gelen kutunuzu açılır bir pencere olarak gösteriyor. Pencere içerisinde e-postalarınızı okumanıza, cevap vermenize ve yönetmenize izin veriliyor. Pokki uygulama penceresinin dışındaki bir yere tıkladığınızda ise uygulama eski yerine geri dönüyor.

Ücretsiz olarak sunulan Pokki şu an sadece Windows 7'de çalıyor, Mac, XP ve Vista sürümleri üzerindeki çalışmalar devam ediyor.

Pokki'ye bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz: www.pokki.com

Okuyucu Yorumları