Windows 8.1'den download şovu

Windwos 8.1 önizleme sürümü hakkında çok merak edilen rakamlar, en sonunda ortaya çıktı!

Windows 8.1'den download şovu

Microsoft'un, Windows 8.1 güncellemesi uzun zamandır merakla bekleniyordu. Windows 8'de şikayet konusu olan detayları gidermeyi amaçlayan 8.1 güncellemesinin aslında Windows 8'i yepyeni bir işletim sistemi yapacağı da söyleniyordu.

Microsoft'un aylardır devam eden beta süreci boyunca, pek çok kullanıcı, önizleme sürümü ile Windows 8.1'i kullanma imkanı buldu. Yeni sistem hakkındaki yorumların da son derece olumlu olduğu sık sık medyaya yansıdı.

Şimdiyse, Microsoft'un güncellemeyi tamamladığı ve son halini ön inceleme için test gruplarına gönderdiği anlaşılıyor. IDF'te konuşan Microsoft'un pazarlama bölümü başkanı Tami Reller, Windows 8.1'in önizleme sürümünün halihazırda 2 milyon kişi tarafından indirildiğini belirtti.

İlginç bir istatistikse, oyun dağıtım kanalı Steam hakkında. Steam üzerinden Windows 8.1 kuran kullanıcıların oranının, dünyadaki tüm PC'lerin yüzde 0.45'i olduğu hesaplanmış. Bu oran küçük görünse de, rakamsal olarak dev bir test ekosistemi anlamına geliyor. Dolayısıyla, Windows 8.1'in çok daha iyi test edilmiş ve hatalarından arınmış olarak ortaya çıkması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları