Windows 8.1'e geçemeyenlere çözüm!

Windows 8.1'e geçiş yapamayan Windows 8 kullanıcılarına çözüm, Microsoft'tan geldi!

Windows 8.1 çözümü geldi!

Windows 8.1 güncellemesinin duyurulmasıyla beraber, Windows 8'li cihazlara sahip çoğu kullanıcı, onu yüklemeye koyuldu. Çoğumuz, güncellemeyi yüklerken herhangi bir sorun yaşamadık, ancak bazı kullanıcılar, tüm denediklerine rağmen güncellemeyi yükleyemediler. Durumun farkında olan Microsoft, sonunda bir onarım sunmaya başladı.

Windows 8'de ve RT'de sorun yaşayanlara yardımcı olan onarım, henüz herkese açılmış olmasa da aşağıdaki bağlantıdan indirilebiliyor. Şu an pilot program olarak adlandırılan onarım, sizi otomatik olarak Windows 8 veya RT'den Windows 8.1 Update'e veya Windows RT Update'e yükseltiyor.

Windows 8.1'e yükseltmekte sorun yaşayanlardansanız, bu alternatif yöntemi denemeden önce Windows Update ile son bir kez şansınızı deneyin. Güncelleme başarısız olursa, Windows RT kullanıyorsanız bu bağlantıya tıklayın. Normal bir Windows 8 kullanıyorsanız, en son güncellemeleri kontrol edin; onarım bir güncelleme olarak sunulacaktır.

Bu yola başvurmadan önce 28713989 numaralı güncellemenin yüklendiğinden emin olun.

Bu alternatif yöntemin dikkat çeken yanı, Windows 8.1'i (ve Update 1) Windows Mağazası yerine Windows Update üzerinden yüklüyor olması. Yeni yöntemin güncellemede sorun yaşayanların sıkıntısını çözmesini umuyoruz.

Okuyucu Yorumları