Windows 8.1'e özel Facebook uygulaması hazır!

Windows 8 kullanıcılarının 1 seneyi aşkın bir süredir bekledikleri uygulama sonunda resmen yayında!

Ve nihayet geldi...

İşletim sisteminizi Perşembe günü yayınlanan Windows 8.1'e yükselttiyseniz, yeni yayınlanan resmi Facebook uygulamasını artık kullanmaya başlayabilirsiniz.

Modern arayüze özel geliştirilen Facebook uygulaması, özellikle Windows 8'i dokunmatik cihazlarda kullananların en çok beklediği uygulamalar arasındaydı. Uygulamanın fazlasıyla gecikmesi, talebi karşılayacak sayısız üçüncü parti alternatifin ortaya çıkmasını sağlamıştı. Yeni Facebook uygulamasının hangi işlevleri sunduğu indirme sayfasında açıkça sıralanmasa da diğer istemcilere kıyasla en farkedilen değişikliğin canlı kutucuk üzerinde son güncellemeleri göstermesi.

Windows 8.1'e özel Facebook uygulaması hazır!

Uygulamanın arayüzü, Facebook'un masaüstü web sitesine oldukça benziyor. Sol taraftaki sütun ise cep ve tabletlerdeki Facebook uygulamasını andırıyor. Aslında en çok Windows Phone 8 için Microsoft'un yayınladığı Facebook uygulamasına benziyor.

Mağazada bulduğunuz Facebook uygulamasının resmi olup olmadığını anlamak için sol sütunda "Yayımcı" karşısında "Facebook Inc." yazıp yazmadığına bakın.

Okuyucu Yorumları