Windows 8.1'in fiyatları belli oldu!

Windows 8.1'in satış fiyatları sonunda açıklandı! İşte ona sahip olmak isteyenlerin ödeyeceği bedel.

Win 8.1 fiyatları belli oldu!

Windows 8.1 güncellemesi Ekim'de Windows 8 için ücretsiz sunulacak. İşletim sistemini ilk kez satın alacaklar için ise yeni fiyatlar ortaya çıktı.

Eski bir Windows sürümünü kullananlar, 17 Ekim'den sonra Windows 8.1'e sahip olmak için 119.99 dolar, Windows 8.1 Pro için 199.99 dolar ödeyecekler. Microsoft, bu fiyatların bölgeden bölgeye değişebileceğini söylüyor. ABD fiyatları, şu anki Windows 8 fiyatlarıyla hemen hemen aynı.

Microsoft, Windows 8.1'i satın alanların "önceki tam Windows sürümlerine" ihtiyaç duymayacaklarını, yani yükleme için eski bir Windows sürümünün yüklü olmasının gerekmeyeceğini söylüyor. Şu an piyasadaki Windows 8 ise aslında bir "yükseltme sürümü".

Windows 7'den Windows 8.1'e geçecek olan kullanıcılar, dosyalarını saklayabilecekler ancak Office dahil masaüstü uygulamalarını tekrar yüklemeleri gerekecek. Windows XP ve Vista kullanıcılarının Windows 8.1'i indirmek yerine DVD'den ön-yükleme yapmaları tavsiye ediliyor. Microsoft, XP ve Vista'daki dosyaların, ayarların ve programların Windows 8.1'e geçiş sırasında yeni işletim sistemine taşınmayacağını vurguluyor.7

Okuyucu Yorumları