Windows 8.1'in x64 sürümü sızdı!

Windows 8.1'in final sürümü paylaşım sitelerinde boy göstermeye başladı bile...

Windows 8.1 internette!

Windows 8.1 güncellemesi sonunda resmiyete kavuştu. Şimdi ise farklı kaynaklardan gelen bilgiler, işletim sisteminin final RTM sürümünün "Basitleştirilmiş Çince" dilindeki kurulum dosyalarının internete sızdığını iddia ediyor. Bunun yanında Çince'den İngilzce'ye çevrilen bir başka sürüm de internette paylaşılmaya başlandı.

PCbeta web sitesinde ve Neowin.net forumlarında görüntüleri ortaya çıkan 9600 yapı numaralı Çince Windows 8.1 sürümü, şu an bir dosya paylaşım sitesinde indirmeye sunuluyor. "Frankenbuild" adındaki sürüm ise bu sürümün İngilizce'ye çevrilerek yeniden paketlenmiş hali.

Bu arada İngilizce Windows 8.1'in sızmasının an meselesi olduğu iddia ediliyor.

Bir başka Neowin forum üyesi ise paylaştığı görüntünün (aşağıda) Windows 8.1'in Çince kurumsal sürümüne ait olduğunu iddia ediyor.

Microsoft, Windows 8.1'i resmi tanıtım tarihinden önce erkenden kullanıma sunmayacağını açıklamıştı. Bu açıklama MSDN ve Technet hizmetleri içinde geçerliydi. Microsoft Türkiye'nin yaptığı açıklamaya göre güncelleme, 18 Ekim'den itibaren Windows Mağazası üzerinden ücretsiz indirmeye sunulacak.

Okuyucu Yorumları