Windows 8 bu kez tam sızdı!

Bu sefer sızan yeni bir ekran görüntüsü değil, Windows 8'in ta kendisi oldu! Detaylar içeride...

Windows 8 bu kez tam sızdı!

Microsoft, PC için son işletim sistemi olan Windows 7 ile büyük bir çıkış yapmış ve Vista kabusunu atlatmıştı. Windows 7'yi daha da geliştirerek Windows 8'i çıkarmaya hazırlanan Microsoft'a şok haber ise dün geldi: Erken bir Windows 8 sürümü internete sızdı!

Neowin'in haberine göre, Betaarchive adındaki özel bir FTP sitesinde ortaya çıkan Windows 8 sürümünün Windows 8'e ait ve gerçek bir kopya olduğu bazı önemli kaynaklar tarafından doğrulandı. Bahsedilen site, özel olduğu için herkese açık değil. Ancak sızan Windows 8 sürümünün kısa süre sonra torrent sitelerinde boy göstermesine şaşırmamak lazım. Sızıntı, "6.1.7850.0.winmain_win8m1.100922-1508_x86fre_client-enterprise_en-us.iso" dosya adına sahip.

Daha önce de Windows 8'e ait ekran görüntülerini sizlerle paylaşılmıştık. Ayrıca Windows 8'in kurulum aşamasının Windows 7'ninkine benzeyeceği ve bu sızıntının Windows 8'in kesinlikle bir parçası olduğu biliniyor.

Windows 8'in beta sürüme en geç bu sonbahar aylarında geçmesi beklenirken, tam sürümünün piyasaya çıkmasının ise Ocak 2013 gibi bir tarihi bulacağı söyleniyor.

Okuyucu Yorumları