Windows 8'de Project Austin ile not alacağız

Windows 8 uygulamalarının gücünü göstermek isteyen Microsoft, kollarını "Project Austin" için sıvadı

Win 8 için "Project Austin"

Microsoft, Project Austin adındaki yeni projesi ile Windows 8'e yeni bir not alma uygulaması hazırladığını duyurdu. "Courier" kod adına sahip eski bir projeyi temel alan uygulamanın, Office'deki kapsamlı not alma aracı OneNote'un yerini alması hedeflenmiyor.

Microsoft, Visual C++ blog'unda uygulamayı şöyle anlatıyor: "Austin, Windows 8 için bir dijital not alma uygulaması. Not defterinize sayfalar ekleyebilir, silebilir ve onları taşıyabilirsiniz. Dijital mürekkep ile bu sayfalara bir şeyler yazabilir veya çizebilirsiniz. Bilgisayarınızdan, SkyDrive'dan veya bilgisayarınızın kamerasından fotoğraflar ekleyebilirsiniz. Notlarınızı e-posta veya SkyDrive gibi diğer Windows 8 uygulamalarıyla paylaşabilirsiniz."

Blog, Project Austin'in ana hedefinin C++ ile geliştirilen Windows 8 uygulamalarının ne kadar güçlü olabileceğini göstermek olduğunu söylüyor ve uygulamanın nasıl yazıldığıyla ilgili birçok detayı (sayfanın nasıl gerçekteki gibi döndürüldüğü gibi) paylaşıyor. Uygulamanın ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında herhangi bir ipucu verilmiyor.

Okuyucu Yorumları