Windows 8'deki "Storage Spaces"!

Windows 8'in ince detayları ardı ardına sızmaya devam ediyor! İşte yeni Windows'tan bir sürpriz daha

Win 8'den "Storage Spaces"!

Windows 8'den sızan ekran görüntülerinin arttığı bu günlerde, son sızıntı PCBetacom.com adlı web sitesinden geldi. Sızan ekran görüntülerinde "Storage Spaces" adında bir sabit disk kurtarma seçeneği görüntüleniyor.

Ekran görüntülerine baktığımızda Storage Spaces'in en az iki sabit diske ihtiyaç duyacağını görüyoruz. Windows 8 kullanıcısı hangi diskleri kullanacağını seçiyor. PC'nizde iki sabit diskiniz varsa "Fault Tolerance" menüsünden "2-way mirror" seçeneğini seçerek sabit disklerinizden biri bozulduğunda, verilerinizi diğerinden kurtarabiliyorsunuz.

3 sabit diskiniz varsa, 3 yollu Mirror seçeneğini seçmeniz de mümkün. Böylece büyük bir şanssızlık eseri iki sabit diskiniz birden bozulursa verilerinizi kalan sabit diskten kurtarabiliyorsunuz.

Storage Space'den ekran görüntüleri

Storage Space'den ekran görüntüleri

Ekran görüntülerine göre Storage Space'in ne kadar alana sahip olabileceği de görüntüleniyor. Yeni özellik, bilgisayarında birden fazla sabit diske sahip olanlar için ilgi çekici olabilir. Ekran görüntülerine bakacak olursak, özelliğin yakında gelecek olduğuna inanabiliriz.

Storage Space'den ekran görüntüleri

Bir ekran görüntüsü daha...

Bir ekran görüntüsü daha...
Okuyucu Yorumları