Windows 8'e Ballmer yorumu!

Windows 8'in piyasaya hızlı girişi sonrasında, Microsoft'un en tepesinden beklenen açıklama da geldi

Söz sırası patrona geldi!

Amerika'daki lansmanını dakika dakika sizlere ulaştırdığımız Microsoft Windows 8, artık resmen satışa sunulmuş durumda. Uzunca bir süredir beklenen işletim sistemi, beraberinde birçok farklı yeniliği de getirmeyi başardı.

Hal böyle olunca, artık söz sırası Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer'a geçti. CEO, konuşmasında Windows 8'in tamamen büyülü bir deneyimi kullanıcılarına sunduğunu dile getirdi. "Microsoft ve kullanıcıları için yepyeni bir dönem başlıyor." diyerek sözlerine devam eden Ballmer, yeni donanım ve işletim sistemleri ile ne kadar çok gurur duyduğunu da söylemeden edemedi.

Sadece Windows 8 ile yetinmeyen Microsoft, Windows RT cihazları, tabletleri ve kalan her türlü ürürünü PC adı altında topladığı gibi, her birinin de en iyi PC'ler olacağını iddia ediyor... Firma bu zamana kadar böyle etkileyici bir açılışa ve ruha sahip değildi. Öyle görünüyor ki yeni Windows, her anlamıyla Microsoft'a bambaşka bir sayfa açmak için karşımıza çıkmış durumda. Bakalım gelecekteki günler neyi gösterecek...

Okuyucu Yorumları