Windows 8'e yepyeni temalar!

Microsoft'un yayınladığı son tema paketlerinde, Windows 8'i farklı boyuta taşıyacak sürprizler var!

Windows 8'e yepyeni temalar!

Microsoft, Windows 8 kullanıcılarına sadece güvenlik yamaları ve onarımlar sunmakla yetinmiyor. Yazılım devinin Windows 8 sahiplerine sağladığı bedava nimetler arasında harika duvar kağıdı paketleri de var. Son eklenen duvar kağıtları ise kedilerden 2013'ün en çok beklenen oyunlarından Watch_Dogs'a göz alıcı karelerden oluşuyor.

Henüz tatilden geri dönmeyenler, Windows 8 ve RT'ye özel yeni Beaches temasıyla masaüstlerine nefes kesici tatil yerlerini taşıyabilirler. 9 kareden oluşan Beaches teması, Windows 8'in panoramik duvar kağıdı işlevini de destekliyor, yani onları iki monitöre uzatabilmeniz mümkün.

Yeni Sky teması ise dünyanın çeşitli yerlerinden, günün farklı saatlerinden ve farklı durumlardan 18 kareyi bir araya getiriyor. Sky teması "dinamik" bir tema olduğundan, onu yükleyenler RSS üzerinden otomatik olarak yeni duvar kağıtları alabiliyorlar.

Uyuyan kedileri sevimli bulmamak pek mümkün değil. Kedileri sevmiyorsanız, bu duvar kağıtlarından uzak durun; aksi halde dünyanın en tatlı kedilerinden 13 fotoğraf için Sleepy Kittens temasına tıklayın.

Son duvar kağıdı paketi ise 2013'ün merakla beklenen, açık dünya ile siber suçları bir araya getiren oyunu Watch_Dogs'tan. Paket içerisinde 11 ekran görüntüsü bulunuyor.

Okuyucu Yorumları