Windows 8 ile ilgili bilmeniz gerekenler

CHIP Online, Windows 8 hakkında bilinen 8 önemli noktayı masaya yatırıyor.

Windows 8 nasıl olacak?

Yazılım devi Microsoft, nihayet geçtiğimiz günlerde uzun zamandır merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 7'yi kullanıcılarına sundu. Özellikle son 12 ay içerisinde gündemden hiç düşmeyen ve Vista'nın bile kendine çekemediği kullanıcıların satın almasının beklendiği Windows 7, daha satışa sunulmadan önce bile satış rekoru kırmayı başardı; zira Windows 7'yi ön siparişle satın almak isteyen müşterilerin sayısı beklenenden bir hayli fazla çıktı.

Microsoft, Windows 7'yi kullanıcılarına sundu sunmasına; ancak gelecek işletim sistemi için de çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı. Yeni işletim sistemi için 'start' verildi demiyoruz; çünkü Windows 7'nin hazırlandığı son aylarda bile Windows 8 için ciddi çalışmaların yürütüldüğü biliniyordu.

Ancak Windows 8 şimdilik gerçekten de muamma. Microsoft, Windows 8'le ilgili açıklama yapmaktan şimdilik uzak duruyor; ne de olsa Windows 7'nin lansmanının yapıldığı bugünlerde Windows 8'den bahsetmenin pek de sırası olmadığı düşünülebilir.

Biz de bu galerili makalemizde pek de bilinmeyen ancak kullanıcıların şimdiden merak ettiği yeni nesil işletim sistemi Windows 8'le ilgili bilmesi gereken 8 önemli noktayı bir araya getirdik. İşte Windows 8 ile ilgili bilmeniz gereken o 8 şey...

Okuyucu Yorumları