Windows 8'in beta aşaması çok yakın olabilir!

Windows 8'i denemek için sabırsızlananlara: Windows 8 beta'dan sizi heyecanlandıracak bir haber var!

Windows 8 beta hazır (gibi)!

Son Windows 8 sızıntılarının ardından işletim sistemiyle ilgili haberler bir durgunluk dönemine girdi. Ancak dün ortaya çıktı ki Windows 8'in Beta sürümü, Temmuz ayının sonlarına doğru tamamlanacak.

MSWin ve Wzor'a göre Microsoft, Windows 8'in "Topluluk Teknoloji Önizleme" (CTP) sürümünü bitirmek üzere. CTP yapısı tamamlandığında işletim sistemi 10-14 Temmuz'da Los Angeles'ta yapılacak Worldwide Partner Conference'da tanıtılacak. Ancak Microsoft'un burada bildiklerimizin dışında bir ayrıntıyı bizlere sunması beklenmiyor.

Bununla birlikte kaynaklara göre Microsoft, Windows 8'in beta dalında 14-28 Temmuz tarihleri arasında çalışmaya başlayacak ve yapılar bu tarihler arasında ortaya çıkacak. Microsoft'un Eylül ayında düzenlenecek BUILD konferansına dek gerekli hazırlıkları yaparak geliştiricilerin karşısına çıkmak istediğini düşündüğümüzde bu haberler doğru olabilir.

Bu arada, bazı raporlara göre 8010 yapı numarasından sonra gelen yapılar, Windows Defender adı altında entegre bir virüs korumasına sahip olacak.

Okuyucu Yorumları