Windows 8'in tüm kurulum görüntüleri!

Şimdi de Windows 8'in tüm kurulum görüntüleri sızdı... Ama Windows 8'den haberler bu kadar da değil.

Windows 8 böyle kurulacak!

Microsoft'un Windows 8 üzerinde var gücüyle çalıştığı, işletim sisteminden sızan farklı resimlerden anlaşılıyor. Bir kaynağa göre ise Windows 8'in beta sürümü OEM tedarikçilerine özel Microsoft Connect'te kullanılma sunuldu.

bbs.ruanmei.com'dan gelen bilgiye göre Windows 8 yapı 7971, Microsoft Connect'te ortaya çıktı. İşletim sistemini indirmek için ise bir davetiyeye ihtiyaç duyuluyor. Bahsedilen programın adının 'Windows 8 and Server vNext Pre-Release' olduğu söyleniyor.

Gelen bu bilgilerin ardından Winreview.ru ise Windows 8'in kurulum görüntülerini ortaya çıkarmayı başardı. Ayrıntılı bilgi ve galeri bağlantımızı sonraki sayfamızda bulacaksınız.

Windows 8'in kurulum ekranları sızdı!

Windows  8'in kurulum ekranları sızdı!
Windows 8'in kurulum ekranı da artık sır olmaktan çıktı

Windows 8'in Microsoft Connect'te yayınlandığı bilgisinin ardından Winreview.ru, işletim sisteminin tüm yükleme ekranlarını sızdırdı.

Yükleme işleminin 'Metro' tasarım dilini kullandığı görünüyor. Bu tasarıma geçtiğimiz haftalarda sızan 'Aero Lite' ile gözatma imkanı bulmuştuk.

Windows 8'in 2012'de çıkacağı, Ocak 2013'de perakende satışa sunulacağı beklenenler arasında. Bir başka söylentiye göre ise önümüzdeki sonbahar bir beta sürümüyle karşılaşabiliriz.

Windows 8'den sızdırılan tüm yükleme ekranlarını galerimizde görebilirsiniz! Buraya tıklayın.

Okuyucu Yorumları