Windows 8'in yeni final sürümleri sızdı

Windows 8'in "N" sürümünün sızmasının ardından bu "tam" sürümler de internete düştü!

Windows 8'ler torrentte

Windows 8'in sızan "N" sürümünün ardından birkaç final sürümü daha internette yasadışı olarak indirmeye sunuldu. Bu seferki sürümler Windows 8 Enterprise RTM'nin hem x86 hem de x64 sürümlerini içeriyor. Windows 8'in "Pro" sürümünün ise yakında sızacağı bilgisi veriliyor.

Sızan sürümlerdeki önemli bir fark ise, önceki sızıntıya göre dokunulmamış, ön yükleme yapabilen imaj dosyaları olmaları. Önceden sızan "N" sürümü, DVD'den ön yükleme yapamıyordu ve ürün anahtarı, yükleyiciye entegre edilmiş durumdaydı.

Böylelikle, Windows Server 2012'nin ve Windows 8 Enterprise "N"in sızmasının çok kısa bir süre ardından farklı Windows 8 sürümleri de internete sızmış oldu. Ancak bu sızıntıların hiç de güvenilir olmadıklarını söylememize herhalde gerek yok...

Windows 8, kullanıcılara resmi olarak 26 Ekim tarihinden itibaren sunulacak. Halihazırda Windows lisansına sahip olan kullanıcılar, 39.99 dolar karşılığında Windows 8'e yükseltebilecekler. Geliştiriciler ise 15 Ağustos'tan itibaren Windows 8'i indirip bilgisayarlarına kurabilecekler.

Okuyucu Yorumları