Windows 8'in yeni Görev Yöneticisi sızdı!

Windows 8'in Görev Yöneticisi ve 'Orijinallik merkezi' nasıl olacak? Cevabı bu resimler veriyor!

Windows 8'den yeni görüntüler

Windows 8'in 7850 numaralı yapısında işletim sisteminde yer alacak yeni Görev Yöneticisinden detaylar ortaya çıkartıldı.

Bir süredir çok fazla değişikliğe uğramayan Görev Yöneticisi, yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi Windows 8'de farklı bir görünüme kavuşacak. Yeni Görev Yöneticisi, şu an işlev görmüyor ve araç içerisinden kapatılan uygulamalar gerçekten kapanmıyor. Ancak 7850 gibi erken bir yapıda bunun meydana gelmesi normal bir durum.

Sızan yapı bir M1 yapısı da olsa zamanla farklı birçok gizli özelliğin ortaya çıkması bekleniyor.

Windows 8'de 'Orijinallik merkezi'!

Windows 8'de 'Orijinallik merkezi'!
Windows'un orijinal olup olmadığı bu ekranda gösterilecek

Windows 8'den sızan bu ekran görüntüsünde ise Microsoft'un korsanla tüm gücüyle mücadele edeceğini gözler önüne seriyor.

Ekran görüntüsünde işletim sisteminin etkinlik durumu, şu anki sürümü, etkinleştirme tarihi ve PC'nizdeki Windows'un orijinal olup olmadığı görüntüleniyor. Sayfa basit görünse de Microsoft eğer korsan Windows ile satılan PC'leri engellemek ve müşterilerini bu konuda eğitmek istiyorsa başarılı olabilir.

Windows 8'in sonbaharda beta aşamasına girmesi, 2012'nin sonlarında OEM'lere sunulması ve Ocak 2013'de perakande satışa geçmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları