Windows 8'li Acer tablet Türkiye'de

Acer'ın bir dizüstüne yakın performans sunan Windows 8'li tableti, Türk Telekom'da satışta!

Windows 8'li Acer Türkiye'de

Türk Telekom, Windows 8 işletim sisteminin Türkiye'ye gelmesine öncülük ediyor. Bütün dünyanın merakla beklediği Windows 8 işletim sistemine sahip tablet bilgisayar Acer Iconia W700, Türk Telekom tarafından teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Kampanya ile Windows'un yeni işletim sistemiyle tanışmak isteyenler, Türk Telekom ofis ve bayilerine başvurarak, Acer Iconia W700 Tablet bilgisayara sahip olabiliyorlar. Kampanyaya katılmak isteyen Türk Telekom müşterileri 24 ayda 73.90 TL ya da 36 ayda 53.90 TL taksit seçenekleriyle Windows 8'li tablet bilgisayar sahibi olabilecekler.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye Türk Telekom ofis ve bayileri ile 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri servisinden ulaşılabiliyor.

Acer Iconia W700 Windows 8 tablet'in özellikleri

Acer Iconia W700 Windows 8 tablet'in özellikleri

Türk Telekom'un Türkiye'de satışa sunduğu Acer Iconia W700 Windows 8 tablet'in özellikleri şöyle:

Yeni Windows 8 işletim sistemiyle güç kazanan Acer Iconia W700, "modern çağın mobil kaşifleri''ne bir tabletin ergonomisi, bir dizüstü bilgisayarın performansı ve kullanım rahatlığını bir arada sunuyor.

Son Intel Ultrabook işlemci teknolojisini barındıran Iconia W700'ün olağanüstü 11.6'' IPS full HD 1920*1080 çoklu-dokunmatik LED arka ışıklandırmalı ekranı, kullanıcılarına fotoğraf, video ve filmlerin tadını en keskin detaylarıyla çıkarmaları için canlı görseller sağlıyor. Dolby Home Theater v4 donanımına sahip olan Iconia W700'ün yüksek çözünürlüklü fotoğraflar, 1080p videolar ve canlı sohbetler için ön ve arka yüzde Acer CrystalEye HD web kameraları bulunuyor.

Ayrıca Iconia W700 anında online olabilmeyi sağlayan Instant On, Always Connect teknolojisine sahip. Bu teknoloji sayesinde W700 6 saniyede açılıyor, 1.5 saniyede uyku modundan çıkıyor ve 2.5 saniyede internete bağlanabiliyor. Tüm gün kesintisiz performans sağlamak için 8 saatlik pil ömrüne sahip olan Iconia W700, uyku modundan çıktığında açık olan web sayfalarını otomatik olarak güncelliyor ve böylece içerikler her zaman güncel kalıyor.

Okuyucu Yorumları