Windows 8, Microsoft'un yeni Vista'sı mı?

Microsoft, kendi içinde bile Windows 8'e "yeni Vista faciası" demeye başladı. Peki şimdi ne olacak?

Windows 8 için şok sözler!

Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer, emekliliği öncesindeki itiraflarından birinde, en büyük pişmanlığının Vista işletim sistemi olduğunu ifade etmişti. Vista, Microsoft'un en zayıf, en sorunlu işletim sistemi olarak tüm kullanıcıların şikayetlerine konu olmuştu.

Şimdi de önde gelen bir Microsoft çalışanı olan Paul Thurrott, Twitter hesabından yaptığı itiraflarda, Microsoft içinde Windows 8 konusundaki rahatsızlığı ifşa etti ve bazı çalışanlar arasında, Windows 8'in yeni bir "Vista skandalı" olarak görüldüğünü açıkladı.

Bazı Microsoft yöneticilerinin, Windows 8'i Vista kadar kötü bir işletim sistemi olarak gördüğünün altını çizen Microsoft çalışanı aynı zamanda Windows 8'in Vista kadar bile satmadığını vurguladı. Tüm bu itiraflar Windows 8'in ömrünün çok uzun olmayacağının kanıtı olarak kabul edilebilir. Windows 8'den bu kadar rahatsız olan Microsoft'un Steve Ballmer sonrasındaki dönemde, yeni CEO ile hızlıca yeni işletim sistemi çalışmalarına başlayacağını düşünmek yanlış olmayacaktır. Zaten bunun sinyalleri de çoktan gelmeye başladı.

Okuyucu Yorumları