Windows 8 stilini Android'inize getirin!

Windows 8'in kutucuklu arabirimini Android'li cihazınıza getirmek, bu uygulamalarla çok kolay!

Windows 8'i Android'e getirin

Windows 8'in yeni kutucuklu giriş ekranı büyük bir direnişle karşılaşsa da onu kullananların sayısı, her geçen gün artıyor. Eğer Android'li bir cihaza sahipseniz ve "Metro" arayüzünü hoş bulanlar arasındaysanız, size olanaklarınızın çok geniş olduğunu hatırlatmak istiyoruz. İşte Android'inize Windows 8 stilini getirebilecek uygulamalar.

Fake Windows 8 Launcher

Tüm uygulamaların arayüzünü Windows 8'dekine benzer hale getiremeseniz de, Android cihazınızdaki launcher'ı Windows 8'in giriş ekranına benzer bir hale getirmenüz mümkün. Bu konuda en başarılı uygulamalardan bir tanesi ise Fake Windows 8 Launcher.

Kişiselleştirme olanakları oldukça yüksek olan Fake Windows 8 Launcher, giriş ekranına hangi uygulamaları sabitleyeceğinizi, arka planı ve hatta köşedeki kullanıcı adını seçmenize izin veriyor.

Windows 8 for Android ve Windows 8 for Go Launcher

Windows 8 for Android ve Windows 8 for Go Launcher

Windows 8 for Android (ücretli)

Oldukça iyi bir alternatif olan Windows 8 for Android ise büyük ve küçük boyutlu kutucuklardan faydalanmanıza izin veriyor. Launcher, en sık kullandığınız uygulamaları gösteren, otomatik olarak gizlenebilen bir çubuğa da sahip.

Uygulamanın tabletlere yönelik geliştirilmediğini söyleyelim. Buna ek olarak Windows 8 for Android'in 1.99 dolarlık bir ücretinin olduğunu da söylememiz gerekiyor.

Windows 8 for Go Launcher Ex

Go Launcher Ex kullanıyorsanız, Windows 8 GO theme ile Android cihazınıza Windows 8 stilini kazandırabilirsiniz. Tema Windows 8'in metro arayüzünün her detayını kopyalamıyor, ancak en temel öğeleri ve renkleri ele alarak onu kendi tarzında yansıtıyor.

Okuyucu Yorumları