Windows 8 yapıları ne sıklıkta derleniyor

Windows 8 yapılarıyla ilgili birçok haberi sizinle paylaştık, ancak bu detayı biz de bilmiyorduk!

Windows 8 her gün, yeniden...

Windows 8'in RTM sürümünün yayınlanmasına belki de bir haftadan daha kısa bir süre kaldı. Windows 8'in yeni yapılarıyla ilgili haberlerimize sıkça rastlıyorsunuz. Peki Microsoft'un yeni bir yapıyı derlemesinin ne kadar sürdüğünü merak ettiniz mi?

Siz merak etmemiş bile olsanız, en az bir merak eden var: Twitter kullanıcısı "Deficiency", Twitter'da Microsoft'a herkese açık olarak gönderdiği soruya şirketten cevap almayı başarmış. Microsoft'a Windows 8'in bir yapısını meydana getirmenin ne kadar sürdüğünü soran kullanıcı, yazılım devinden şu cevabı almış:

"@Deficiency her gün yeni yapılar meydana getiriyoruz. Yapı, bizim için dil / sku / ayıklama veya perakande / 64 veya 32 veya ARM ve fazlasının bir matrisi."

Microsoft'un bu gönderisi, Windows geliştirici takımının günde birden fazla yapı derleyebildiğini ortaya çıkarıyor. Dolayısıyla Microsoft'ta Windows 8'i tamamlamak üzere yoğun bir çalışmanın devam ettiğini hissedebiliyoruz. Windows 8'in Geliştirici Önizleme ve Yayın Önizleme sürümlerinin ardından ekim ayının sonunda çıkacak final sürümünü denemek için sabırsızlıkla bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları