Windows'a Mac dokunuşu!

İster Windows 8 kullanın, ister XP... Bu paket, Windows'unuzu Mac'e dönüştürecek!

Windows'a Mac dokunuşu!

Windows'a en son Mac OS X 10.9 Mavericks tasarımını getirmek, Mavericks Transformation Pack'in işi. OS X'in tasarımını harika bulanlardansanız, dock, dashboard ve sanal masaüstleri gibi işlevleri Windows'a hemen getirebilirsiniz.

Mavericks Transformation Pack, kurulumu kolay olduğu kadar kaldırılması da basit bir dönüşüm paketi. Üç farklı makinede test ettiğimiz yazılım, tasarımını tabi ki OS X 10.9 Maverics'ten alıyor.

Yine de Mavericks Transformation Pack'i yüklemeden önce Windows'tan bir sistem geri yükleme oluşturmanızda büyük fayda var. Bunun nedeni, Mavericks Transformation Pack'in sistem dosyalarınızı değiştirmesi. Yani bir şeyler yolunda gitmezse Windows'unuz açılmaz hale gelebilir. Sistem geri yükleme noktası oluşturmanın en kolay yolu ise "sistem geri yükleme" öğesini başlat menüsünde veya başlangıç ekranında bulup çalıştırarak yeni bir sistem geri yükleme noktası oluşturmak. Herhangi bir sorun oluştuğunda sisteminizi Windows kurulum diskinden başlatabilir ve oluşturduğunuz geri yükleme noktasına geri dönebilirsiniz.

Mavericks Transformation Pack, Windows XP, Vista, 7 ve 8'de çalışıyor. Testimiz sırasında üç farklı test platformunda da herhangi bir sorun yaşamadık.

İndirin: Mavericks Transformation Pack

Okuyucu Yorumları