Windows'da ve Android'de aynı klavyeyle yazın

Logitech'in yeni bluetooth klavyesi, Windows'ta, Android'de ve iOS'da kullanılabiliyor!

Aynı anda üç cihaz!

Logitech, klavye serisine Windows 8 ile uyumlu Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810'ü ekledi. Windows 8'e özel olarak tasarlanan, Windows, iOS ve Android cihazlarla uyumlu olan klavye, Bluetooth bağlantısı ile aynı anda üç cihazla eşleşebiliyor. Aynı anda PC, tablet ve akıllı telefona bağlanabilen K810, sadece tek tuş ile bu cihazlar arasında kolayca geçiş yapma imkanı sunuyor.

Gün içinde aynı anda birden fazla cihaz kullanma alışkanlığının gittikçe yaygınlaştığını belirten Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, "Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 ile ekranlar arası geçişi kolaylaştırmaya yardımcı olmayı amaçladık. Logitech'in yüksek kalite ve güvenilirlik mirasını kullanarak tasarlanan K810,kullanıcıların işlevsellik ve aynı anda birden fazla cihazı eşleştirme beklentilerini bir arada karşılıyor'' dedi.

İnce ve şık tasarımı, gerçek alüminyum yapısı ile evinizdeki tüm diğer cihazları tamamlayan K810, otomatik aydınlatma özelliği ile az ışıklı ortamlarda tuş karakterlerinin her zaman parlak olmasını ve kolay okunmasını sağlıyor. Yakınlık algılaması sayesinde eliniz klavyeye yaklaştığında, klavyenin aydınlatması açılır ve ortamdaki ışığın miktarına göre otomatik olarak ayarlanır.

Kullanıcıların verimlilik beklentileri düşünülerek tasarlanan K810, kullanım esnasında bile USB kablosu ile şarj edilebilir. Tam dolu iken 10 günlük pil ömrü bulunan klavyenin, On/Off tuşu ve pil durum göstergesiyle şarj seviyesini kontrol edebilirsiniz. Yeni Windows 8 işletim sistemini kolaylıkla kullanmanıza yardımcı özel tuşlara sahip olan Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810'un 'Windows 8 Başlat' tuşu 'Başlat' ekranına kolay ve hızlıca ulaşmanızı sağlarken, 'uygulama değiştirme tuşu' açık olan uygulamalar arasında rahatça geçiş yapmanızı sağlar.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810'un tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatının 99 Euro olması bekleniyor.

Okuyucu Yorumları