Windows için 3 ücretsiz geciktirici!

Windows başlar başlamaz açılan uygulamalara bir son! Bu uygulamalar ile güç ve kontrol sizde...

Windows için 3 geciktirici!

Windows işletim sistemince bilgisayar açılır açılmaz başlayan programlar, hem işe başlama süresini uzatıyor, hem de güvenlik sorunu oluşturuyor.

Firewall'dan ve güvenlik yazılımından bile önce devreye girip, internete kontrolsüzce bağlanan yazılımlara izin vermemek için 3 farklı ücretsiz uygulamadan yararlanabilirsiniz. Bu uygulamalar, Windows açılışında uygulamaların otomatik yüklenmesini geciktirmenizi sağlıyorlar.

Startup Delayer

Sadece 980 Kb boyutuyula oldukça küçük olan bu uygulama Windows 2000/XP/XP64/Vista uyumlu.

Açılışta başlayan uygulamaları listeler ve gecikme süresini belirlemenizi sağlar. Sürükle-bırak ile ayarlama yapmanıza da imkan tanır.

Download: Startup Delayer

LaunchLater'ı deneyin!

LaunchLater'ı deneyin!
Basit ama bazı zorlukları var

LaunchLater 1.3 beta sürümü de aynı işi yapar. Kullanabilmek için Microsoft .NET Framework sürüm 4 kurmanız gerekir.

İstediğiniz uygulamaları eklersiniz ve gecikme sürelerini ayarlarsınız. Son derece basit olmasına karşın, bu uygulamaların .exe dosyalarını klasörler arasında gezerek bulmanız gerekir.

Download: LaunchLater

Tanıdık bir uygulama: WinPatrol

Tanıdık bir uygulama: WinPatrol
Sadık bekçi köpeğiniz

Çok geniş kapsamlı bir güvenlik uygulaması olan WinPatrol, sisteminizde bir değişiklik yapıldığında tespit ederek hemen sizi uyarabiliyor.

Görev çubuğunun sağında sessizce bekleyen bu sadık bekçi köpeği, şüpheli bir durumda havlayarak sizi zararlı yazılımlara, ActiveX kontrollerine, key logger'lara ve casus yazılımlara karşı uyarıyor.

Başlangıçtaki uygulamaların açılıştaki gecikmelerini ayarlamak için, programlar listesine sağ tıklayıp Delayed Programs List'e eklemeniz yeterlidir. Daha sonra bu listedeki uygulamalara sağ tıklayarak gecikme süresini ayarlayabilirsiniz.

Download: WinPatrol

Okuyucu Yorumları