Windows Insider Programı tarih yazıyor!

Microsoft'a "en vahşi rüyalarımızda bile bu kadarını beklemiyorduk" dedirten Windows Insider Programı, tarih yazmaya devam ediyor!

Windows Insider Programı tarih yazıyor!

Microsoft'un Windows Insider Programı'nı başlatmasının üzerinden tam iki yıl geçti. Firma söz konusu programı, Windows işletim sisteminin geliştirilme sürecinde kullanıcılardan gerçek zamanlı olarak geri dönüşler alabilmek adına uygulamaya koymuştu.

Windows Insider Programı, bu programa üye olan kullanıcılara Windows 10 mimarilerini indirme olanağı tanıyor. Microsoft böylece bu güncellemeler herkese sunulmadan önce olası bug'ların düzeltilebilmesini sağlıyor.

Microsoft söz konusu programı kullanıma sunmadan önce ön izleme havuzunda yaklaşık 250 bin test kullanıcısının olmasını bekliyor, bu rakamın en fazla 400 bine kadar çıkacağını tahmin ediyordu. Bir önceki Windows Insider lideri Gabe Aul, geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada bu programın ulaştığı kullanıcı sayısını "en vahşi rüyalarında" bile beklemediklerini belirtmişti.

Microsoft en yeni istatistikleri henüz kamuoyuyla paylaşmasa da, Eylül 2015 itibariyle yayınlanan raporda Windows Insider'ların sayısının 7 milyona ulaştığı ortaya çıkmıştı.

Okuyucu Yorumları