Windows Kamera'ya yeni yetenek!

Microsoft, Windows'un kamera uygulamasına nihayet beklenen bu özelliği ekledi!

Windows Kamera güncellendi!

WindowsBlogItalia'nın yeni raporuna göre Windows Camera uygulaması için panorama özelliği yakın zamanda sunulacak. Bu güncelleme ile beraber sürüm sayısı 2016.515.11.0'a yükselmiş olacak.

Tabii ki bu güncellemeye yapılabilecek en mantıklı cevap "artık zamanı gelmişti" olmalı. Eskiden, Nokia halen Nokia iken ve Lumia Camera da Nokia Camera iken, farklı özellikler farklı uygulamalar ile sunulmaktaydı.

Bu uygulamalardan biri de, daha sonradan Lumia Panorama olarak adlandırılan Nokia Panorama idi. Geçtiğimiz yıl 30 Ekim tarihinde Microsoft, bu uygulamanın ve diğer pek çok uygulamanın desteğini resmi olarak sonlandırmıştı ve Windows Camera'ya daha fazla özelliğin geleceği sözünü vermişti. Bu sonlandırmanın üzerinden altı aydan fazla zaman geçtikten sonra da firma, sonunda panoramik fotoğraf desteğini uygulamaya ekliyor.

Tabii ki bu özellik Windows Camera'ya ilk yayınlandığından beri eklenen tek yeni özellik değil. Uygulamaya Kasım ayında ağır çekim video özelliği eklenmişti ve birkaç hafta önce de Rich Capture özelliği gelmişti...

Okuyucu Yorumları