Windows Live Messenger'ın yeni evi Skype!

Kapatılan Windows Live Messenger kişilerinize erişmek istiyorsanız, bunu yapmanız yeterli!

Live Messenger'dan sonra...

Microsoft, 8 Nisan'da kapattığı Windows Live Messenger'ı artık Skype üzerinden sunuyor. Yani MSN kişilerinize ulaşmak istiyorsanız, Skype kullanmanız gerekiyor.

Popüler sesli ve videolu görüşme yazılımı Skype, bir süredir Windows Live bilgileri ile oturum açmanıza izin veriyor. Bu sayede Skype ve Microsoft hesabınızı bir araya getirebiliyor ve aynı anda kullanabiliyorsunuz. Microsoft, 8 Nisan'dan itibaren tüm Windows Live kullanıcılarının Skype'a yükseltmelerini öneriyor.

Skype'a hemen geçmek istiyorsanız, onu bu adresten yükleyebilirsiniz. Yükleme sırasında web tarayıcınızda gereksiz değişiklikler yapılmaması için işaretlediğiniz seçeneklere dikkat edin.

Skype'ı ilk açtığınızda Microsoft hesabıyla oturum açma seçeneğine tıklayın. Microsoft hesabınızın e-posta adresini ve parolasını girerek oturum açın. Halihazırda bir Skype hesabınız varsa, Microsoft hesabınızı Skype hesabınızla bağlayabilirsiniz. Yoksa "Skype'a yeniyim" bağlantısını takip edin.

Skype'ı kullanmak istemiyoranız ancak Windows Live Messenger kişilerinizle iletişim halinde kalmak istiyorsanız, web uygulaması imo.im'ye göz atabilirsiniz.

İndirin: Skype

Okuyucu Yorumları