Windows Live Messenger yazılımınızdan sinema bilgileri almak artık mümkün

Microsoft'un anında mesajlaşma yazılımı Windows Live Messenger'a sinema botu ekleyebilirsiniz

WLM Sinema Botu!

Eski adıyla MSN Messenger, yeni adıyla Windows Live Messenger (WLM) ile eğlence hayatınızı da düzenleyebilir, sağladığı hizmetlerle planlarınızı oluşturabilirsiniz.

İşte bu hizmete yönelik bir bot Movie Scout! Listenize eklemek dışında bir şey yapmanız gerekmeyen bot ile sinema ve film bilgilerine ulaşabilirsiniz. Şu an için Türkiye'nin desteklenmediği sisteme ulaşmak için [email protected] adresini listenize eklemek yeterli. Sinemalar seansları ile ilgili bilgiler de alabileceğiniz bot ile yapılan bir konuşma kaydını, en azından botun neye benzediğini görmeniz adına buraya koyuyoruz. Bu konuşmayı Windows Live Messenger ekibinden Daniel yapıyor.

[email protected] said:
Hi, I'm Movie Scout. To read my privacy policy, click (Merhaba, ben MovieScout. Gizlilik Bildirimimi okumak için tıklayın)
http://www.colloquis.com/legal/privacy.html.

I can help you find movies near you. Please enter your zip code and we'll get started. If you want to see a list of options, type "menu." (Size yakın filmleri bulmaya yardım edebilirim. Lütfen Posta Kodu'nuzu giriniz ve başlayalım. Eğer seçenekler menüsünü görmek istiyorsanız "menu" yazınız)
Daniel said:
98052
[email protected] said:
Type the name of the movie or tell me the type of movie you would like to see. (Filmin ismini ya da görmek istediğiniz filmin türünü yazınız)

1 Action (Macera)
2 Comedy (Komedi)
3 Crime & Espionage (Suç & Casusluk)
4 Documentary (Belgesel)
5 Family (Aile)
6 Drama

Type a number to select a movie genre or type "more" for more genres. (Film seçmek miçin bir numara girin veya daha fazla tür için "more" yazın.
Daniel said:
2
[email protected] said:
Comedy movies playing in or near Redmond, WA (98052) on Monday, February 19th (Redmond, WA (98052) içinde ya da yakınlarında, 19 Şubat Pazartesi günü gösterimdeki filmler):

1 Because I Said So [PG13]
2 Borat [R]
3 Epic Movie [PG13]
4 Music and Lyrics [PG13]
5 Night at the Museum [PG]
6 Norbit [PG13]

For theaters and showtimes, select a movie by typing a number. Type "more" for the next set of results. (Sinema, seans ve gösterim için numarasını girerek filmi seçiniz. "more" -daha fazlası- yazıp sıradaki sonuçları görüntüleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları