Windows masaüstünde fark yaratın!

Windows'un masaüstü masaüstü olalı, eminiz böylesine farklı bir özellik sunmamıştı...

Windows masaüstünde devrim!

Pek çoğumuz bilgisayarlarımızın masaüstüne farklı fotoğraflar yüklemeyi seviyoruz. Aynı zamanda sevdiklerimizle fotoğraf paylaşmaktan da hoşlanıyoruz. Wallcast adlı bir uygulama ise bu ikisini bir araya getiriyor ve yakın çevremizin paylaştığı fotoğrafları masaüstümüzde otomatik olarak görüntülüyor.

Daha sosyal bir masaüstü oluşturmak için ilk olarak yapmanız gereken şu adresten Wallcast'e ücretsiz kayıt yapmak. Kayıt aşamasından sonra sadece size özel @wallcast.com uzantılı bir e-posta adresine sahip olacaksınız. Daha sonra masaüstünüzde yer almasını istediğiniz ve yakınlarınızla paylaşacağınız fotoğrafları bu adrese e-posta ile göndermeniz yeterli olacak.

Fakat başlangıçta ilk fotoğrafları kendiniz yüklemelisiniz. Ardından fotoğrafları paylaşacağınız ve paylaşımlarını kendi masaüstünüzde göreceğiniz yakınlarınızın e-posta adresine davet göndermeniz gerekiyor. Sonrasında ise programı yükleyip kullanmaya başlayabilirsiniz. Bundan sonra yeni yüklenen fotoğrafları görmek için Wallcast'i yenilemeniz veya otomatik yenileme seçeneğini kullanmanız yeterli...

Okuyucu Yorumları