Windows otomatik olarak kapansın!

Bilgisayarınızı otomatik kapatmakta ihtiyaç duyacağını bütün seçenekler bu uygulamada!

Windows otomatik kapansın!

Bilgisayarınızı uzun süren bir işlemde başıboş bırakacaksanız bu otomatk kapatma uygulaması çok işinize yarayacak.

Çoğu uygulamanın otomatik olarak bilgisayarı kapatma seçeneği olmasına karşın, ayarlar çok basittir. Örneğin ağ trafiği belirli bir süre yavaşladığında, işlemci kullanımı azaldığında ya da sıcaklık arttığında bilgisayarı otomatik kapatma ya da uykuya alma gibi özellikler sunan çok yararlı bir uygulama ile tanışın.

Shutdown Timer çok farklı durumlar için kullanabileceğiniz bir uygulama. Shutdown, restart, logoff, lock, hibernate, standby ve screen standby seçenekleri sunar.

İşte ayarlar ve indirme bağlantısı

İşte ayarlar ve indirme bağlantısı
Download hızı uzun süre düştüyse indirme bitmiş demektir

Diyelim ki bilgisayarınızı önemli bir render işlemine bıraktınız ya da birden fazla işlemci yoğun işin tamamlandığından emin olmak istiyorsunuz.

Yapmanız gereken, işlemci kullanımı belirli bir süre boyunca, belirli bir seviyenin altına düştüğünde sistemi istediğiniz konuma alacak şekilde ayarlamaktan ibaret.

Elbette siz uyuyana kadar 2 saat müzik çalsın, sonra kapansın istiyor da olabilirsiniz. Bu programın en basit ayarları arasında yer alıyor. Daha karmaşık olanlar arasında bellek kullanımı ve daha önce de belirttiğimiz gibi dosya indirme söz konusu olduğunda ağ trafiği ayarları yer alıyor.

Download: Shutdown Timer

Okuyucu Yorumları