Windows Phone 7.8'in çıkış tarihi belli oldu

Herkes onu dün bekliyordu ama yapılan açıklama, daha çok bekleyeceğimizi gösteriyor!

Kesin tarih belli oldu!

Microsoft, ilk olarak Haziran ayında gösterdiği Windows Phone 7.8 hakkında bugüne dek hemen hemen hiçbir şey söylememişti. Ancak şirket sonunda sessizliğini bozdu ve Windows Phone 7.8'deki yenilikler ve mobil işletim sisteminin çıkış tarihi hakkında konuştu.

Windows Phone 8'e yükseltilmeyen ceplere Windows Phone 7.8 ile yeni giriş ekranı ve bir dizi yenilik getiren güncelleme, Microsoft'un blog'unda yaptığı açıklamaya göre kullanıcılara daha fazla arayüz rengi seçeneği sunacak. Microsoft, güncellemenin "2013'ün başlarında mümkün olduğu kadar çok cebe" geleceğini söylüyor. Dolayısıyla güncellemeyi bekleyenlerin biraz daha sabretmesi gerekecek.

Blog yazısı, güncellemenin tüm WP7'li ceplere gelmeyebileceğini de ima ediyor. LG Optimus 7'ye WP7.8'in gelmeyeceğini biliyorduk, ancak listeye farklı cihazların da eklenip eklenmeyeceğini bilmiyoruz.

Bunun yanında blog'da Windows Phone 7.8'li yeni ceplerin de piyasaya sürüleceği onaylandı. Nokia Lumia 510, Alcatel OneTouch gibi WP 7.8'li ceplerin çıkmak üzere olduğunu ise önceden biliyorduk.

Okuyucu Yorumları