Windows Phone 8.1'e aylar mı var?

Bugün yarın gelecek gözüyle baktığımız Windows Phone 8.1, bu habere göre bizi biraz bekletebilir!

Win Phone 8.1'e aylar mı var?

Microsoft, Windows Phone 8.1'i, geliştirici önizleme sürümü olarak bir süredir kullanıma sokmuştu ancak işletim sistemi güncellemesi resmen final sürümüne ulaşmış değildi. Güncelleme sadece geliştiriciler ve meraklı kullanıcılar için Beta sürümüyle kullanılıyordu.

Microsoft'un Güney Afrika ofisi ise yaptığı açıklamada, Güney Afrikalı Windows Phone 8 kullanıcılarının "önümüzdeki aylarda" Windows Phone 8.1 güncellemesini alacağını ifade ederek, güncellemenin final sürümünün, beklendiği gibi çok da yakında olmayabileceğinin ipuçlarını vermiş oldu.

Windows Phone 8.1'in ara yüzü hakkında Güney Afrika basınına bir de demo yapan Microsoft ofisi, kişiselleştirilebilir ana ekran, Windows ile çalışan cihazlarla senkronizasyon ve OneDrive gibi özellikleri bir kez daha gözler önüne serdi. Ayrıca, Swype'a benzeyen yeni bir veri giriş yöntemi de demo sırasında tanıtıldı.

Bu haber her ne kadar sadece Günet Afrika'yı ilgilendiriyor gibi görünse de, Microsoft, güncellemeleri bölge bazlı değil, çoğu zaman cihaz bazlı dağıtıyor. Yani Güney Afrika'nın birkaç ay daha beklemek zorunda olması, bizim için de pek iyi haber sayılmaz...

Okuyucu Yorumları