Windows Phone 8.1 onlara da gelecek!

Windows Phone 8.1'e yükseltilecek telefonların listesi, kafaları karıştırmaya yetti...

8.1, onlara da gelecek!

Windows Phone 8.1'in tanıtılmasıyla birlikte gözler bir kez daha Nokia'ya dönmüş durumdaydı. Nokia ise, bugüne dek üretilmiş tüm Windows Phone 8'li Lumia'ların 8.1 güncellemesini alacağını açıklayarak kullanıcılarını sevindirdi.

Ancak diğer yandan Nokia marka ceplere mesafeli olan fakat Windows Phone platformunu kullanmak isteyen kullanıcıların da olduğu unutulmamalı. Özellikle HTC ve Samsung'un Windows Phone 8'li modellerini kullananların ilgisini çekebilecek söylentiler, yeni platformun tanıtılmasıyla birlikte ortaya çıkmaya başladı.

Her ne kadar Windows Phone platformu Nokia'nın tekelinde gibi görünse de geçmişte diğer cep devleri de arada sırada Windows Phone platformunda çalışan modellerini piyasaya sürmüştü. Bunlar arasında en dikkat çeken markalar HTC ve Samsung idi. Windows Phone 8.1'in tanıtılmasıyla gözler en az Nokia kadar bu markalara da dönmüş durumda. Gelen bilgilere göre HTC ve Samsung'un önceki Windows Phone 8'li cepleri olan 8XT ve Ativ S Neo'ya Windows Phone 8.1 güncellemesi gelecek. Ancak açıklamada HTC'nin 8X ve 8S modelleriden söz edilmemesi, bu ceplerin kullanıcıları açısından pek de güzel bir haber olmasa gerek.

Yaz aylarında gelmesi beklenen güncellemeyle ilgili şimdilik başka bir bilgi yok.

Okuyucu Yorumları