Windows Phone 8 arıza çıkardı

Windows Phone 8'li cep telefonlarında ortaya çıkan bu ciddi sorun, can sıkmaya devam ediyor!

Windows Phone 8 arıza çıkardı

Amerika ve dünyanın değişik yerlerindeki kullanıcılar, ilk Windows Phone 8 cihazlarını Nokia ve HTC mağazalarından temin etmeye başladı. İlk izlenimler genel olarak olumlu olsa da yeni cihazlarından şikayetçi olmayanlar da yok değil.

Neredeyse her yeni teknolojik cihazın ilk sürümlerinde karşılaşılan problemler, Windows Phone 8'in de başına geldi. Microsoft'un "Destek" bölümüne gönderilen birkaç mesajda, HTC Windows Phone 8X kullnıcıları, telefonlarının kendi kendini yeniden başlattığını iddia ediyor.

WPCentral.com forumuna gelen mesajlarda da kullanıcılar benzer sorundan yakınmış. Siteye karşılaştığı arızayı anlatan bir kullanıcı, "Sorunsuz geçen ilk haftadan sonra telefonum gün içinde birkaç defa kendi kendini yeniden başlatmaya başladı. İlginç olansa bu durum telefonda bir işlem yapmadığımda da başıma geldi." dedi.

Nokia forumlarında da Lumia 920'nin benzer arızadan muzdarip olduğu belirtilmiş. Yeniden başlatma probleminin yanısıra, Lumia 920'nin pil ömrü ve donma yapmasına dair de şikayetler mevcut.

Microsoft, sorunun ortaya çıkmasından hemen sonra, konuyla ilgili çalıştığını ve bir sorun varsa, en kısa zamanda giderileceğini duyurdu...

Okuyucu Yorumları